0.5 C
Rapla
Pühapäev, 28 apr. 2024
SportKohila võrkpallurid osalesid maailma suurimal noorte võrkpalliturniiril

Kohila võrkpallurid osalesid maailma suurimal noorte võrkpalliturniiril

Ingrid Kangur, treener

Kohila võrkpalliklubi noored U14 tüdrukud käisid võistlemas Soomes maailma suurimal noorte võrkpalliturniiril Power Cup, mis toimus tänavu Imatral. Kokku oli 717 võistkonda ja üle 6000 mängija. U14 võistkondi oli 63.
Turniir on eestlaste seas väga populaarne, alati osaleb seal palju Eesti klubisid ja spordikoole, ka Kohila VK on seal korduvalt käinud ja medaleidki saanud. Sel aastal otsustasime tüdrukutega sisuliselt viimasel tunnil osaleda, sest nad olid aasta otsa usinalt treeninud ning vastu kevadet eriti suure arenguhüppe teinud, mistõttu tundus ainuõige minna sellele traditsioonilisele turniirile. Mingeid erilisi ootusi polnud, läksime seekord vaid osalema.
Ja siis hakkas tulema ridamisi üllatusi. Kõigepealt tulid nad alagrupis teiseks, seejärel saavutasid järgmises alagrupis kolmanda koha ning sellega pääsesid juba 12 parema sekka. Viimasel päeval võtsid kindlalt kaks võitu ning tulid üllatuslikult 63 võistkonna seas 9. kohale. See oli väga suur saavutus ning tundus, et varusse jäi veel omajagu, väike ärevus segas kõike endast avamast. Võistkonnas mängisid: Johanna Maria Merisalu, Eliise-Miia Mõlder, Marie Karhu, Marii Heleen Nummu, Marta Leps, Rebekka Kula, Avely Toomingas, Birgit-Triin Kajak, treener Ingrid Kangur.
Kohila võrkpalliklubi neli mängijat, kes alles eelmise päeva hilisõhtul olid saabunud Soomest, olid taas võistlustules järgmisel päeval ja seda vägagi edukalt. Jõekääru rannakeskuses alanud Eesti karikavõistlustel rannavolles U14 tüdrukutele osales 1. etapil 18 tüdrukute paari. Kohila VK tüdrukud Johanna Maria Merisalu ja Marta Leps saavutasid suurepärase 3. koha. Marie Karhu ja Eliise-Miia Mõlder tulid vaid ühe kaotusega 5.-6. kohale.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare