6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
SportMartin Vetkal sillutas tee Eesti koondisesse

Martin Vetkal sillutas tee Eesti koondisesse

Kohila JK Püsivus kasvandik Martin Vetkal (19) on juba pikalt olnud Eesti jalgpalli suur tulevikulootus. Ta on noorim Eesti Premium Liigas väljakul käinud mängija, noorim Premium Liiga väravalööja ning hiljuti kaasati ta Eesti A-koondise plaanidesse. Tähelepanuväärne on seegi, et klubijalgpalli mängib ta Itaalias AS Roma noortemeeskonnas ning võitis lõppenud hooajal Itaalia U-19 vanuseklassi karikavõistlustel esikoha.

Ühe oma suure unistusena tõi ta välja Eesti A-koondise esindamise. Veel enne 20. juuni õhtul toimunud Eesti ja Belgia EM-i kvalifikatsioonimängu ei olnud ta debüüti teinud. Seda, kas debüüt tuli Belgia vastu, ei ole võimalik siinkohal välja tuua, sest mäng toimus pärast lehe trükkiminekut. Selge on see, et Eesti peatreener Thomas Häberli on Vetkali oma plaanidesse kaasanud ning debüüdi osas on pigem küsimus, millal, mitte kas. Kui see ühel päeval teoks saab, täieneb väärikas nimekiri Kohilast sirgunud jalgpalluritest, kes on koondist esindanud. Praegu kuuluvad sellesse klubisse Enar Jääger, Enver Jääger ja Ott Reinumäe.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare