5.7 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Rapla vald
19. juunil kella kahe paiku öösel anti politseile teada noortevahelisest kaklusest Raplas Kooli tänaval, mille käigus sai viga 18-aastane noormees.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Auto kraavis
14. juunil kell 11.17 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Märjamaa vallas Päärdu külas, kus auto oli kraavi sõitnud. Päästjad eemaldasid sõidukil süttimise vältimiseks akujuhtmed, kiirabibrigaad vaatas kannatanu kohapeal üle. Kohale saabunud politseipatrull tegeles sündmusega edasi.

Lõkked kustutati
14. juunil kell 22.36 kutsuti päästjad Märjamaa alevisse Oru tänavale, kus inimene tegi lõket, mis tekitas palju suitsu. Kuigi inimene põletas oksi spetsiaalse aluse peal ning kastmisvoolik oli juures, palusid päästjad lõkke tegemise lõpetada.
15. juunil kell 11.22 käisid päästjad Kehtna vallas Aleti järve puhkekohas kustutamas järelevalveta jäetud lõket. Selleks kulus ämbritäis vett.

Kütusereostus Märjamaal
15. juunil kell 16.08 käisid päästjad Märjamaa alevis Staadioni tänaval likvideerimas kütusereostust. Teele valgunud vedelik kaeti absorbendiga, koguti kokku ning viidi jäätmejaama.

Haige vajas päästjate abi
16. juunil kell 11.55 sõitsid päästjad Märjamaa valda Konuvere külla Toominga tänavale, kus teataja ei pääsenud oma haige sugulase juurde sisse. Päästjad lõhkusid ukse ning leidsid diivani kõrvalt kannatanu, kes aidati kiirabiautosse tõsta.

Eksinut otsiti drooni ja ATV-ga
17. juunil kell 2.51 kutsuti päästjad Rapla linna Kasteheina tänavale, kus vanainimene oli hilisõhtul oma kodust lahkunud ega olnud tagasi jõudnud. Kadunud inimest otsiti ATV ja drooni abil. Kell 6.02 leitigi hättasattunu õnneks üles. Kuna inimene oli öö paljajalu metsas olnud, kontrollis kiirabi ta tervist.

Külmik kärssas
18. juunil kell 18.45 kutsuti päästjad Kohila valda Loone külla, kus hoones oli tunda kärsahaisu. Päästjad kontrollisid sündmuskoha üle, kuid põlengut ei leidnud. Lõpuks selgus, et ruumis oli üks külmkapp kärssama hakanud. Päästjad vaatasid hoone veel kord üle, kuid mingit ohtu ei leitud.

Pajaka külas põles kulu
19. juunil kell 18.29 teatati kulupõlengust Märjamaa vallas Pajaka külas. Esimesena sündmuskohale jõudnud Turba päästjad said leegid kiiresti maha. 30-ruutmeetrine maastikupõleng kustutati lõplikult kell 19.14 ja selleks kulus neli tonni vett.

Tootmisjäägid süttisid
19. juunil kell 19.01 teatati põlevast konteinerist Kehtna vallas Järvakandi alevis Krossi teel. Päästjad kustutasid tulekahju. Selgus, et prügikonteinerisse oli valatud klaaskillustiku tootmisjääke, mis olid kuumad ning põhjustasid prügi süttimise.
Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare