24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
TVVideopodcast: Oliver Hollo ehk EstMagicz asus tööle Raplamaa Sõnumitesse

Videopodcast: Oliver Hollo ehk EstMagicz asus tööle Raplamaa Sõnumitesse

Raplamaa Sõnumite koosseis sai hiljuti täiendust mitme suvereporteri näol. Üks neist on Oliver Hollo, keda YouTube-i maailmas tuntakse nime all EstMagicz. Keskkooliealise noormehena on ta oma YouTube-i kanalile kogunud peaaegu 40 000 tellijat. Kanali sisu keskendub videomängude mängimisele ning samal ajal vaatajatega suhtlemisele. Küll aga võttis noormees hiljuti vastu enda jaoks olulise otsuse – tõmmata nö. juutuuberi karjäärile joon alla ning tegutseda edasi teistes valdkondades. Just sellest seekordses podcasti osas juttu tulebki – YouTube-ist, karjääri lõpetamisest ning sellest mida toob tulevik. Oliver Holloga vestleb Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Arti
30. okt. 2023 16:47

Jou