-5.3 C
Rapla
Esmaspäev, 4 dets. 2023
ValladKehtna valdKehtna kohalikul rattavõistlusel võitsid kõik

Kehtna kohalikul rattavõistlusel võitsid kõik

Taivo Tüvist

Pühapäeval, 18. juunil toimus rattavõistlus „Kehtna nelik“ Kehtna teedel. Osalema oli tulnud 34 rattasõitjat erinevates vanuseklassides. Rattavõistlusel aega ei mõõdetud ja võitjaid ei selgitatud. Kõik, kes osalesid, olid juba võitjad ning said kaela „Kehtna neliku” medali järgmise osa.
Võistluse vanuseklassid: lapsed 6-8, lapsed 9-12, noored 13-15 ning põhisõidu vanuseklassi kuulusid inimesed alates 16. eluaastast. Lapsed vanuses 6-8 sõitsid 3 km ringi ja osalejaid oli 3. Kiireim neist oli Jako Sildoja. Lapsed vanuses 9-12 läbisid 5 km. Kiireimaks osutus Hanna Karoliina Kaasik. Noored vanuses 13-15 aastat läbisid 5 km ja kiireim rattur oli Ronan Kraus. 15 km põhisõidule läks starti 16 ratturit ning kiireimad neist olid Martin Teetsov, Hugo Särev ja Indrek Kraus. Naiste kiireimad olid Triin Tähtla, Mari Metsaäär ja Maret Metsaäär.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused