2.2 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedÕhtu "Tagasi Mahtrasse" naelaks kujunes etendus Mahtra sõjast

Õhtu “Tagasi Mahtrasse” naelaks kujunes etendus Mahtra sõjast

Kui te eelistate tähistada jaaniaega rahulikus, müravabas ning kultuurses õhkkonnas, siis on ajaloolis-kultuuriline rännak “Tagasi Mahtrasse” selle jaoks just õige koht. Sündmuse põhirõhk oli seekord etendusel “Sõda, siis sõda”, kus esitati 1858. aastal toimunud Mahtra sõja sündmusi ehedal ja kohati ka humoorikal kujul.

Tänavu möödub Mahtra sõja sündmustest 165 aastat. Juunikuus on seda mitmeti tähistatud nii Mahtra talurahvamuuseumis kui ka sõjaväljal. Samuti tähistati seda neljapäeva, 22. juuni õhtul, kui üle mitme aasta toimus taas ajaloolis-kultuuriline rännak “Tagasi Mahtrasse”. See on kujunenud kohaks, kus rahulikus ning kultuurses õhkkonnas 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused