5.7 C
Rapla
Esmaspäev, 15 apr. 2024
SportTriinu Lilienthal võitis Soomes pronksmedali

Triinu Lilienthal võitis Soomes pronksmedali

Arto Kivisild

17. juunil toimus Soomes „Itti Open 2023”. Soome koondise jaoks on tegemist katsevõistlustega maailmameistrivõistlusteks, mis tõotas juba, et tulemas oli igati raske ja paljunõudev võistlus. Osalejaid oli üle saja ning nende hulgas ka Eesti vibulaskurid Triinu Lilienthal, Karl Kivilo ja Karoline Kivilo.
Naiste klassis läks Triinul väga edukalt ning ta tuli tagasi kolmanda koha ehk pronksmedaliga. Triinu suutis lasta kokku 646 silma, mis on väga märkimisväärne tulemus, sest sellega on ta naiste arvestuses koondise A-normi täitjate hulgas. Triinu kommentaar: „Võistluse tase oli kõrge ja see motiveeris ka ennast paremini laskma. Ilm oli palav ja tuulevaikne. Finaalides tulid sisse mõned eksimused ja seekord kolmas koht, kuid tunnen, et see võistlus oli hea ettevalmistus juulikuus toimuvateks maailmameistrivõistlusteks.” Maailmameistrivõistlused sportvibus toimuvad 31. juulist 6. augustini.
Meeste klassis saavutas Karl Kivilo tugeva 9. koha ning U13 vanuseklassis tuli Karoline Kivilo teisele kohale ehk hõbemedalile.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare