-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
UudisedAasta uustulnuk soovib panustada kohalikku kogukonda

Aasta uustulnuk soovib panustada kohalikku kogukonda

Keio Palandi

Raplamaa parimate ettevõtete tunnustamisel pälvis aasta uustulnuka tiitli Kohilas tegutsev Careria OÜ. Ehkki Kohilasse kolis ettevõte tõesti alles eelmisel aastal, on nad tegutsenud juba üle 20 aasta.

Careria OÜ tegeleb küünelakkide, geellakkide, küünehooldustoodete ning erinevate ilutoodete (kunstküüned, -ripsmed, professionaalsed ripsmepikendused jne) tootmise ja turustamisega. Ettevõte on tegutsenud kosmeetika- ja ilutarvikute turul alates 1998. aastast. Möödunud aastal otsustas seni Tallinnas tegutsenud ettevõte kolida Kohilasse, kus soetati endise ehitusettevõtte kinnistu Jõe tänaval.
Tegevjuht Marko Nurmik selgitas, et ettevõtte arenguks oli vaja leida suuremad tootmis-

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare