3.7 C
Rapla
Reede, 3 mai 2024
UudisedRaplamaa kaunimad kodud oskavad maast leitud kivimürakad enda kasuks tööle...

Raplamaa kaunimad kodud oskavad maast leitud kivimürakad enda kasuks tööle panna

Raplamaa tänavused kauneimad kodud on üle vaadatud. Parimateks tunnistati Liia Mooritsa ja Raivo Rebase kodu Saunakülas (Kehtna vald), Evely ja Denis Kaibijaineni Viduva puhketalu Laukna külas (Märjamaa vald) ning Tanel Torgeri ja Merle Võigase kodu Lõiuse külas (Rapla vald).

Igal aastal otsitakse Raplamaal üles kõige kenamad kodud, et pererahvast tehtud töö eest tunnustada ning parimad neist presidendi vastuvõtule ja üleriigilisele kauni kodu konkursile saata. Otsuse tegemiseks sõidab konkursikomisjon ühe päeva jooksul kõik kodud läbi, et oma silmaga koduaed üle vaadata ja uurida selle sünnilugu.
Tänavune ringsõit leidis aset 20. juunil ja sellest võtsid osa Silvi Ojamuru, Ülle Lagus, Tiina Martin, Katrin Velleste, Anu Adamson ja Margus Vaher.

Noor, kuid harmooniline kodu Saunakülas

Liia Mooritsa ja Raivo Rebase kodu iseloomustavad professionaalse viimistlusega voolujoonelised ja looklevad peenrad ning oskuslikult kasutatud suured raudkivid. Pererahvas rääkis naljatades, et kividest neil puudust ei tule, sest kus iganes labidas maasse lüüa, sealt kivi tavaliselt vastu tuleb. Haljastuses on nad eelistanud okaspuid, roose ja hortensiaid. Viimased on Liia lemmikud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare