-5.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
UudisedAivar Sõerd: Muusika huvitab mind aina rohkem ja muud asjad vähem

Aivar Sõerd: Muusika huvitab mind aina rohkem ja muud asjad vähem

Poliitikuna tuntud Aivar Sõerd on osav mängija ka oreli taga ning annab igal aastal 10-15 kontserti. Raplamaa Sõnumitel avanes võimalus teha temaga intervjuu teisipäeval, 4. juulil, kui ta harjutas orelimängu Rapla kirikus. Tegemist oli tema esimese prooviga Rapla kiriku orelil, kus ta annab täna ehk 5. juuli õhtul kontserdi. Seda teeb ta koos Gustav-Leo Kivirannaga ning kontsert toimub Rapla orelisuve raames.

Paljudele tuleb kindlasti üllatusena, et rahanduse ja poliitika valdkonnast tuntud Sõerd tunneb end mugavalt ka oreli taga. Ta tunnistas ka ise, et tõenäoliselt väga laialt ei teatagi, et ta üldse orelit mängib. Ometi on see olnud üks osa tema elust juba pikki aastaid. Ta isegi ütles, et mida rohkem aastaid kukile tuleb, seda suuremaks kasvab tema huvi muusika vastu ning väheneb huvi teiste valdkondade vastu. Poliitikast ja rahandusvaldkonnast ta siiski taanduda ei plaani, öeldes, et ka seal saab ta oma panuse anda.

See on tegelikult üllatav, et teie, tuntud poliitik, mängite orelit ja ka esinete. Kui laialt see teadmine levinud on?
Aivar Sõerd: Hea küsimus. Ma arvan, et väga levinud ei ole. Olen olnud kontsertidel, kus pealtvaatajad ei vii mind kokku sellega, kellena olen tuntud. Seda on juhtunud küll.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused