12.2 C
Rapla
Pühapäev, 28 apr. 2024
UudisedRapla kardirajal sõidetakse Eesti meistrivõistluste etapp

Rapla kardirajal sõidetakse Eesti meistrivõistluste etapp

Eesti Autospordi Liit

Reedel, 14. ja laupäeval, 15. juulil toimub käimasoleva aasta Eesti meistrivõistluste ja Prokart Eesti karikavõistluste kolmas etapp. Kui tavapäraselt võõrustab Rapla kardirada hooaja avavõistlust, siis tänavu võisteldakse seal hooaja keskel.

Rajale on oodata nii Eesti kui Läti kardispordi paremikku. Üks tihedamaid punktiheitlusi enne kolmandat etappi on Micro 60 klassis, kus Bennet Korjus ja Jasper Kors on võrdse skooriga kaks liidrit ning neid jälitavad Remi Rubin ja Hugo Elmers vaid 5 ja 8 punktiga. Veelgi tihedama esineliku leiab DD2 klassis, kus avaetapi võitja Edgars Vilcans (LAT) edestab Patricks Noels Locmelist (LAT) vaid 1 silmaga.

Küllalt tihedad on nii Mini 60 (liider Markus Kasepõld), OK Junior (Hugo Rajamets), Rotax Max Junior (Toms Strele) kui KZ2 (Siim Leedmaa), kus liidrite vahe ulatub kuni 15 punktini, mis ei paku esinumbritele kuigi palju eksimisruumi. Omi klasse juhivad Nikita Ljubimov (Minimax), Paul-Kristian Hamburg (Rotax Max Senior), Patrick Sarapuu (OK) ja Priit Sei (DD2 Masters).

Võistlusformaat on seekord kahepäevane, sest reede õhtul astuvad võistlustulle CIK FIA klassid, kes sõidavad kvalifikatsiooni ja esimese eelsõidu, alustades kell 17.40. Nende võistluspäev jätkub laupäeval teise eelsõidu ja finaaliga. Laupäeva hommikul alustavad ka Rotaxid, kelle võistlusformaat jälgib tavapärast kava, kus laupäeva hommikuse ajasõidu järel toimub kaks finaalsõitu. Laupäeval algavad ajasõidud kell 10.20

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare