7.7 C
Rapla
Neljapäev, 9 mai 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei ja päästeteated

Politsei ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
16. juulil kell 15.58 toimus liiklusõnnetus Lelle alevikus, kus juhtimisõiguseta 17-aastane noormees sõitis rolleriga vastu tänavavalgustusposti. Kannatanu toimetati haiglasse.

Kohila vald
Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 4.-6. juuli varastati Kohilas raudteejaama rattahoidjast lukustatud jalgratas Virus Pro. Vargusega tekitatud varaline kahju on 300 eurot.
14. juulil kella 13.40 paiku toimus liiklusõnnetus Kõnnu teel Metsavahi raudteeülesõidukohal.

Märjamaa vald
Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et 11. juuli õhtul löödi korteris 52-aastast meest.
15. juulil kesköö paiku teatati politseile, et tekkinud konflikti käigus lõi 55-aastane mees oma 50-aastast naabrimeest.

Arvutikelmus
14. juulil sai politsei teate, et Raplamaal elavale naisele helistas vene keeles kõnelev mees, kes hoiatas, et naise pangakontolt tahetakse laenu võtta ja selle vältimiseks palus helistaja naisel siseneda telefonis olevasse pangarakendusse. Helistaja juhendamisel paigaldas naine oma telefoni Anydesk rakenduse, mille abil võeti üle tema telefoniekraan ja naine tegi helistaja juhendamisel oma Smart-ID koode sisestades oma pangakontolt ülekande teisele kontole. Kelmusega tekitatud kahju on 8300 eurot.
Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Lõkkest süttis maja
11. juulil kell 15.01 teatati, et Rapla vallas Iira külas põleb elumaja. Päästjate saabudes ulatusid leegid kahekorruselisest hoonest välja. Tulekahju kustutamiseks avati maja konstruktsioone ja plekk-katust. Kustutustööd muutis keerulisemaks hoone eritasapinnalisus ja saepurusoojustus. Rohkem sai kannatada maja madalam osa. Päästetööd lõpetati kell 19.47. Esialgu kogutud andmete põhjal võis maja süttida sellele liiga lähedale tehtud ja halvasti valvatud lõkkest. 12. juulil kell 16.42 käisid päästjad maja järelkontrollil ja leidsid seina seest ruutmeerise tulekolde, mis kustutati.

Põles prügikast
13. juulil kell 13.44 käisid päästjad Hagudi alevikus Kooli tn kustutamas põlevat puidust prügikasti.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare