4.9 C
Rapla
Teisipäev, 7 mai 2024
LisalehtKUKITEMUKIKUKITEMUKI: V2ike Tom väljastab esikplaadi paari nädala pärast

KUKITEMUKI: V2ike Tom väljastab esikplaadi paari nädala pärast

Konstantin Kuningas

Raplas oli 15. juulil hiphopile pühendunud Chainz Fest, kus esinesid teiste seas Pluuto, Säm, Kaw ja V2ike Tom.

Tema südames peksab vanakoolibiit ja pastakast tuleb elulisi tekste, kirjutas festival Raplast pärit Tomi kohta iseloomustuseks. Väike Tom on Eesti lemmikjäätiste hulgas seigelnud aastakümneid. V2ike Tom oli 2017. aastal veel VT.
“Ma tahan julgustada inimesi tegelema südamelähedaste asjadega. Pole vaja midagi häbeneda,” ütles ta esimese videosingli “Oma rada” kohta. Teise videoga “Kus on lagi” soovis ta kõigile noortele öelda, et kui oled koolis kolmeline, ei tähenda see, et ei võiks elus kuskile jõuda või teha seda, mis meeldib.
2020. aastal oli ta juba V2ike Tom ja tuli välja videoga “Kõik muutub”. Tuli idee teha midagi uut. Tom kirjutas ühele kodumaa parimale hiphopiprodutsendile. Otto Suits käivitas masinad, seadmed, mis muundavad energiat, tööobjekte või informatsiooni.
“Sügise” valis Raadio 2 nädalademoks. “Puude pealt lehed langevad alla nagu mu tujugi tüdinud rügamast millegi nimel, mis kunagi ei täna mind,” panid Tom ja Al Suur trummikallaste vahel voolama tekstijõed. Mõõdukas neurootilisuse tase võib olla kasulik, tuues kaasa näiteks suurema motiveerituse ja produktiivsuse.
Andsime Tomile sõelumiseks mõned mõtted.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare