-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
SportRapla kardirajal sõideti Eesti meistrivõistluste kolmas etapp

Rapla kardirajal sõideti Eesti meistrivõistluste kolmas etapp

Möödunud nädalal, 14. ja 15. juulil sõideti Rapla kardirajal Eesti meistrivõistluste kolmas etapp. Rapla kardiklubi sõitjad läksid nädalavahetusele vastu suurte ootustega, kuid kahjuks tabas seekord sõitjaid ebaõnn. Mini 60 klassi senine Eesti meistrivõistluste liider Markus Kasepõld (Rapla kardiklubi) suruti finaalsõidu esimese kurvi järel rajalt välja ning sellega kadusid lootused püüda kõrget kohta. Hooaja kokkuvõttes langes ta oma põhikonkurendi Nikita Ljubimovi (Talvar Racing) järel teiseks.

Markus Kasepõld on terve senise hooaja näidanud head kiirust. Seda nii Eesti meistrivõistluste kui ka Olerex Talendid Rajale sarjas. Ka seekordsele võistlusele läks ta vastu sooviga näidata suurimat võimalikku kiirust. Loomulikult oli oluline ka see, et 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare