-5.1 C
Rapla
Teisipäev, 28 nov. 2023
UudisedLigi aasta seisnud Aasa tänava tööd said taas hoo sisse

Ligi aasta seisnud Aasa tänava tööd said taas hoo sisse

Raplas asuva Aasa tänava eeldatav valmimise aeg on oktoobri lõpus. Esimesed ettevalmistused algasid tänaval taas 17. juulil. „Aasa tänava tööde peatamise üks oluline põhjus oligi, et kõiki kommunikatsioonitöödega seonduvaid asjaolusid ei oldud arvesse võetud. Praeguste plaanide kohaselt teostataksegi

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
23. juuli 2023 11:29

On ikka tublid ja kiired vallaametnikud !?

raplakas
26. juuli 2023 15:10

Artiklis kirjas, et “ehitaja püüab võimaldada kohalikel hommikul lahkuda ja õhtul koju tulla nii palju, kui vähegi võimalik” … Loodatavasti antakse elanikele ikka ette teada, millal ei ole see võimalik, et saaks mujale parkida? Ja kõik ei pea lahkuma/saabuma hommikul/õhtul. Kui infot pole ja autoga välja ei saa, siis on see ehitajate ja valla poolt ikka tõsine käkk.
Olgem optimistid:)

Kõik uudised
Kuulutused