-5.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
UudisedVideopodcast: Kuidas kohanevad suvereporterid Raplamaa Sõnumite töörütmiga?

Videopodcast: Kuidas kohanevad suvereporterid Raplamaa Sõnumite töörütmiga?

Kui olete viimastel nädalatel lugenud Raplamaa Sõnumite uudiseid, siis olete kindlasti märganud kirjutajate seas uusi nimesid. Nemad on meie suvereporterid. Seekordses podcasti osas tutvustame neist kahte. Mia Cordelia Kitsing (18) ja Arto Kivisild (19) on Raplamaa Sõnumite juures töötanud mõned nädalad ning Arto vastutab spordikülje eest ja Mia kirjutab uudiseid. Mõlemad räägivad tänases saates kuidas nad end ajakirjaniku rollis tunnevad ning kas nad näevad end selles ametis ka tulevikus. Vestlust juhib ajakirjanik Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused