11.1 C
Rapla
Pühapäev, 1 okt. 2023
SportMaakonna noored jalgpallurid vallutasid Kokkola Cup’i

Maakonna noored jalgpallurid vallutasid Kokkola Cup’i

Rapla maakonna noored jalgpallurid asusid möödunud nädalal võistlustulle Soomes toimunud jalgpallifestivalil Kokkola Cup. Parima tulemusega tulid tagasi Kohila Püsivuse 2010. aastal sündinud poisid, kes pääsesid oma võistlusklassis finaali, kus pidid tunnistama vastaste paremust alles penaltiseeria järel.

Kohila Püsivuse treener Kaido Mägi ütles, et poisid näitasid tublit mängu terve turniiri vältel ning ainuüksi finaali jõudmine oli suur kordaminek. Kokkola Cup’ile sõitsid Kehtna, Kohila, Märjamaa ja Rapla noored jalgpallurid. Näiteks Raplamaa JK sõitis sinna kolme suure 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused