10.5 C
Rapla
Kolmapäev, 4 okt. 2023
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald

24. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal varastati Keava alevikus raudteejaama parklast lukustatud jalgratas Trek. Tekitatud kahju on 450 eurot.

Märjamaa vald

19. juulil kella 11.27 ajal toimus liiklusõnnetus Paljaka külas Vardi-Nurme tee 4. kilomeetril, kus 37-aastane mees juhtis matkabussi FIAT ja sõitis teelt välja kraavi. Kaassõitjad 46-aastane naine ja 29-aastane mees toimetati haiglasse. Kokku oli autos kuus täiskasvanut ja üks laps. Kiirabi toimetas haiglasse kaks inimest, ülejäänutele anti esmaabi kohapeal.
24. juulil kell 8.12 teatati liiklusõnnetusest Tallinna-Pärnu-Ikla mnt 65. kilomeetril Märjamaa-Koluvere tee ristmikul, kus 51-aastane mees sooritas sõiduautoga Chrysler Grand Voyager vasakpööret ning keeras ette vastassuunast lähenenud sõiduautole Kia Sportage, mida juhtis 56-aastane mees. Kias viibinud 51-aastane naine ja 17-aastane noormees toimetati haiglasse.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Teraviljakuivatis tekkis süttimisoht

21. juulil kell 11.42 teatati, et Kehtna vallas Käbikülas on teraviljakuivatis kuumenenud vili ja tekkinud süttimisoht. Vili lasti punkrist välja ning sellest leitud söestunud tükid kasteti veega üle.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused