13.8 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
KultuurGALERII: Valter Uusberg avas oma juubelinäituse “UKA, UKA MINA PRII”

GALERII: Valter Uusberg avas oma juubelinäituse “UKA, UKA MINA PRII”

Valter on tuntud oma positiivsusega ja leidlikkusega ning seda on ka näituse pealkiri “UKA, UKA MINA PRII”. 

1. augusti vihmasel suvepäeval avas Valter Uusberg seoses oma 70 aasta juubeliga Rapla Riinimanda galeriis näituse. Kell 15 oli ametlik avamise algus, oli vaid hetkede küsimus, kui pisike saal täitus inimestega. Uudistama tuli igas vanuses inimesi. Kõigi suul oli naeratus ja õhus oli põnevust, laudki oli kaetud hea ja paremaga.

Seinad on hõivatud pastell-, õli- ja süsimaalidega. Maalidel on huvitav värvipalett, mis jookseb peaaegu kõigist läbi. Enamasti kujutatakse kas maastikku või portreesid. Kuid näitus ei piirdu mitte ainult maalidega, vaid on ka mõned üllatused.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare