15.5 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
SportRapla maakonna parimad surujad Eesti meistrivõistlustel

Rapla maakonna parimad surujad Eesti meistrivõistlustel

Kalev Kotto, Rapla Raskejõustiku Spordiklubi treener

15. juulil toimusid Nõos Eesti meistrivõistlused lamades surumises avatud klassis. Rapla maakonda esindasid neli sportlast kahest hästi tegutsevast spordiklubist: Rapla Raskejõustiku Spordiklubi (osalejaid 3) ja Märjamaa Power (osalejaid 1).

Võistlus oli põnev ja pakkus häid tulemusi. Maakonda esindanud sportlased olid väga tublid. William-Ilmari Ulvinen ja Jüri Haud olid omas kaalus kindlad võitjad. Jüri on nüüd neljakordne Eesti meister. Mõlemal Tanelil oli võimalik viimase raskuse realiseerimisel saada parem koht. Tanel Männisalu üritas viimasel katsel 142,5 kg, mis oleks andnud 2. koha. Tanel Volmer üritas suruda 172,5 kg, mis oleks andnud kolmanda koha. Kahjuks seekord ebaõnnestus.
Tõsteti raskusi, võideldi tulemuste nimel ja rõõmustati õnnestumiste üle. Saime kolm medalit, millega võib rahule jääda, kuna tegu oli avatud klassiga.
Meie sportlaste saadud kohad:
William-Ilmari Ulvinen, Märjamaa Power -66 kg, 120 kg Eesti meister
Jüri Haud, Rapla RJ SK -83 kg, 160 kg Eesti meister
Tanel Männisalu, Rapla RJ SK -83kg, 140 kg 3. koht
Tanel Volmer, Rapla RJ SK -105 kg, 167,5 kg 4. koht

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare