15.7 C
Rapla
Neljapäev, 28 sept. 2023
UudisedReisikiri: Kuurortlinna kultuurimelu

Reisikiri: Kuurortlinna kultuurimelu

Märt Kubo

Pärnusse sissesõit on huvitav. Kilomeetreid enne linna on näha, et inimesed on rajanud kodu selle lähedusse. Linn tõmbab, aga maal tahaks ka elada. Valglinnastumine on siiski probleem. Autosid saab rohkem, ja seda tulevik ei soosi.
Eeslinna madalad majad on armsad, siiski trügib nende sekka moodsamaid, peamiselt kaubanduslikke rajatisi. Jõgi avaneb ootamatult, ühel pool sadam jahtidega, teisel kontserdimaja ja moodne kommertskeskus, ees teatrimaja. Sel laupäeval on linnas rohkelt autosid. Hiljem selgub, et teoks saab võimas rannapidu – Beach Grind. Suure hädaga leian 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused