10.5 C
Rapla
Kolmapäev, 4 okt. 2023
UudisedTarsi talu filmilaager on kogemus kogu eluks

Tarsi talu filmilaager on kogemus kogu eluks

Tarsi talu laagrite ajalugu algab aastast 2003. Sealne atmosfäär on justkui loodud selleks, et looming saaks voolata. Looduse rüpes hommikul ärgates võid vabalt linnamured unemaile jätta. Aga 31. juulil oli õhus tunda ootust ja värskust.

Mia Cordelia Kitsing

Pühapäeval, 30. juulil kogunesid noored kunsti- ja filmihuvilised Tarsi tallu, kus toimus casting ning saadi omavahel tuttavaks.
“Filmi tehnilise poole peal on kõik professionaalid, aga filmis mängivad noored,” selgitas filmilaagri olemust Doris Tääker. Säärast filmilaagrit korraldas sama meeskond nüüd juba teist korda.
Tarsi talu enda koduleheküljel on oluline info kokkuvõtvalt kirjas: Tegeleme taas muusikafilmi ja paralleelselt lavastuse loomisega. Loomingulises töögrupis kaastegevad: Doris Tääker – režissöör ja meeskonna juht; Aneta Varts ja Teet Kask – koreograafia ja tantsud-liikumised; Ott Kartau – stsenarist, režissööri+lavastaja esimene assistent ja abi; 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused