11.1 C
Rapla
Pühapäev, 1 okt. 2023
UudisedKinnistu omaniku ja vallaametniku erimeelsused viisid järelevalvemenetluse algatamiseni

Kinnistu omaniku ja vallaametniku erimeelsused viisid järelevalvemenetluse algatamiseni

Siim Jõgis

Raplas Viljandi maanteel asuva eramaja õuel seisab kolm valget kuju ja aia külge on riputatud terve rida esemeid. See on pannud pead pöörama tõenäoliselt kõiki, kes on sattunud mööda jalutama. Nii mõndagi pealtnägijat on vaatepilt lausa ehmatanud. Kinnistu omanik Alvar East ütles, et need asjad on üles seatud protestimärgina kohaliku omavalitsuse tegevuse vastu.

Paljud inimesed on Viljandi maantee majast nr 52 mööda jalutanud ja küsinud endalt, miks need esemed seal on. Kui East parasjagu aias toimetab, on temalt ka otse küsitud. Selgitusi on alati olnud kaks. Esiteks on tegemist protestiga kohaliku omavalitsuse tegevuse vastu, kes ei lubanud tal aiast väljas asuvale maale pinke üles sättida. Valla 

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Buu
2. aug. 2023 21:55

See kinnistu omanik just kõige teravam pliiats ei paista!

Rudolf Raikka
10. aug. 2023 12:45
Vasta  Buu

Ükski kinnistuomanik, ega maaomanik pole päris omanik, kuni ta maksab maamaksu( ehk rendimaksu maakasutuse eest). Täielikku,sõltumtut eraomandit endises kommunistlikus riigis eisaakunagi olema, kuni on võimul n.n.endised, pehmelt öeldes!

Kõik uudised
Kuulutused