23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
TVVideopodcast: Passiivse joomise mõju ulatub kaugemale kui esmapilgul paistab

Videopodcast: Passiivse joomise mõju ulatub kaugemale kui esmapilgul paistab

Alkoholi tarbimine ei mõjuta ainult tarbijat ennast vaid ka tema lähedasi. See on kõigile selge. Mõju on nii neile kellega alkoholi tarbija koos elab kui ka neile, kellega ta emotsionaalset ruumi jagab. Raplamaa Sõnumite toimetuses on seekord külas Eesti Karskusliidu juht Lauri Beekmann ning vestluse fookuses on just nimelt passiivne joomine. Mis see täpsemalt on? Keda see kõige rohkem mõjutab? Milliseid näiteid võiks tuua? Karskusliit on aastaid passiivset joomist teemana fookuses hoidnud ning Beekmanni sõnul on eesmärk näidata otse ja ausalt kuidas alkoholi tarbimine lähedasi mõjutab. Vestlust juhib Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Nimetu
6. aug. 2023 12:33

Jobu