16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 mai 2024
Sport3x3 korvpalli etapp Kohilas

3×3 korvpalli etapp Kohilas

Möödunud nädalavahetusel jõudsid lõpule Eesti meistrivõistlused 3×3 korvpallis, kuid vahetult enne seda peeti hooaja eelviimane etapp Kohilas.
Viimastel aastatel on kujunenud tavapäraseks, et Eesti meistrivõistlustel kolm kolme vastu mängitakse üks etapp ka Kohila spordihoones. Sel suvel mängiti seal pühapäeval, 30. juulil ning eriline tähendus oli võistlustel seetõttu, et tegemist oli põhiturniiri viimase etapiga. Täiskasvanute arvestuses võttis Kohila etapist osa neli ning U18 vanuseklassis viis võistkonda.
Täiskasvanute arvestuses tuli võitjaks võistkond Mugavkyte.ee koosseisus Jaan Puidet, Karl-Johan Lips, Rait-Riivo Laane ja Rait Tammet. Finaalis oli nende vastaseks Scanweld (Georg Allemann, Janar Aniste, Kristen Kasemets ja Marcus Neiland). Tulemusega 21:15 saavutas võidu ning seega ka turniiri esikoha Mugavkyte.ee. Kolmanda koha auhinnad viis Kohilast koju Pantaloone (Alan Kalda, Kristjan Evart, Priidik Ulp ja Risto Puur). Turniiri parimaks mängijaks valiti Jaan Puidet.
Kolm kolme vastu korvpalli Eesti meistrid selgusid laupäeval, 5. augustil TTÜ spordihoones Tallinnas. Meeste arvestuses tuli Eesti meistriks Scanweld, kes Kohila etapil leppis teise kohaga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare