10.5 C
Rapla
Kolmapäev, 4 okt. 2023
ArvamusMilline mõju on pideval erakondade reitingute avaldamisel?

Milline mõju on pideval erakondade reitingute avaldamisel?

Mida lähemale valimised tulevad, seda rohkem pälvivad tähelepanu erakondade reitingud. Ajakirjandus avaldab neid peaaegu religioosse järjekindlusega ning need panevad kihama nii poliitikavaatlejad kui ka poliitikud.

Olen endalt küsinud, kui täpsed need andmed on, kas need ikka peegeldavad tegelikku toetust ning kuidas mõjutab nende järjepidev avaldamine valija käitumist. Suhtlesin hiljuti Riigikogu esimehe Lauri Hussariga ja küsisin temalt Erakond Eesti 200 reitingute kohta, mis alates valimistest on järjest alla käinud. Ta vastas, et midagi traagilist ta selles oma erakonna jaoks ei näe.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
10. aug. 2023 14:31

Sama juttu et pole hullu ajas omal ajal ka peasekretär Alar Mutli ja teame kõik mis sellest välja tuli.

Kõik uudised
Kuulutused