16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Rapla vald
5. augustil sai politsei teate, et Kabala külas ründas omavahelise konflikti käigus 48-aastane mees 56-aastast meest, kes sai viga ja viidi haiglasse. Politsei pidas 48-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.
5. augustil sai politsei teate, et talus tekkis ühiselt aega veetnud ja alkoholi tarvitanud seltskonnas konflikt, mille käigus lõid 31-aastane mees ja 48-aastane mees 51-aastast ja 48-aastast meest. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.
6. augustil esitas 34-aastane mees Juuru-Rapla teel liiklusjärelevalvet teinud politseinikule võltsimistunnustega juhiloa. Täpsemad asjaolud selguvad alustatud kriminaalmenetluses.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Väikebuss hakkas suitsema
1. augustil kell 11.06 sõitsid päästjad Rapla valda Lõiuse külla, kus teataja sõnul oli suitsema hakanud muidu töökorras väikebuss. Tõenäoliselt oli tehnilise rikke tõttu suitsema hakanud elektrisüsteem, tulekahju tekkida ei jõudnud. Päästjad eemaldasid autol akujuhtmed ning omanik transpordib bussi remonditöökotta.

Liiklusõnnetused
3. augustil kell 15.21 toimus Märjamaa vallas Vardi-Nurme maanteel liiklusõnnetus kolme veoauto vahel. Päästjad tagasid sündmuskohal ohutuse ning peatasid ühel rekal õnnetuse tõttu tekkinud kütusepaagi lekke.
5. augustil kell 11.34 teavitati häirekeskust Rapla vallas Kasvandu külas juhtunud liiklusõnnetusest. Kohale sõitnud päästjad ühendasid kraavi sõitnud autol lahti akuklemmid ning andsid autost välja tõstetud kannatanu kiirabiarstide hoole alla.

Teele kukkunud puud
3. augustil kell 19.05 teavitati häirekeskust, et Märjamaa vallas Põlli külas on bussipeatuse läheduses kukkunud teele suur tammepuu ning takistab mõlemal teesuunal liiklemist. Tubli kohalik saemees oli ise ühe sõidusuuna vabastanud, päästjad tegid vabaks ka teise sõidusuuna.
3. augustil kell 19.15 kukkus Märjamaa vallas Velisemõisa külas puu elektriliinile. Valgu vabatahtlikud päästjad eemaldasid puu liinilt.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare