18.3 C
Rapla
Reede, 3 mai 2024
ValladKehtna valdTarsi talu filmilaagris katsetasid noored loovuse piire

Tarsi talu filmilaagris katsetasid noored loovuse piire

Mia Cordelia Kitsing

“Et osaleda peol, ei pea tingimata lauas istuma.” Krista Oleski lausutud tabav mõte käib kogu möödunud nädala kohta ja Tarsi talus leegitsevad kirg ning südametuli. Laupäeval, 5. augustil sai paljudele osaks loominguline vaatemäng, istumiseks mõeldud pingiread olid kõik täidetud.

Eelmisel esmaspäeval sai alguse Tarsi talu filmilaager, kuhu noored tulid ühisel eesmärgil filmi teha, mille esilinastus oligi 5. augustil. Selleks tulid appi oma ala professionaalid.
“Jällegi jään oma sõnade juurde, et oma eriala professionaalid tulevad kokku loome- ja puhkelaagriks. Meil on lihtsalt selline sõpruskond, kellega on väga lahe midagi koos teha,” kommenteerib filmi režissöör Doris Tääker vaimustunult ning tunnustab selle aasta noorte tragidust. “Aga alati jätame vabaks selle, milliseid sisendeid hakkavad meile andma noored. Sel aastal on olnud meil ääretult küps kamp noori koos, kellega isegi tekkis kohati selline tunne, et meie tahaks omalt poolt veel rohkem endast anda, sest noorte tase oli lihtsalt niivõrd kõrge. Muutusime iseenda suhtes veel nõudlikumaks.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare