9.4 C
Rapla
Kolmapäev, 23 okt. 2024
UudisedTuul pöördus: Loone Villa jääb avatuks

Tuul pöördus: Loone Villa jääb avatuks

Mariliis Vest

Alles möödunud lehenumbris ilmus uudis sellest, et Loone Villa lõpetas tegevuse, aga tänaseks on tuul pöördunud: söögikoht jätkab oma tegevusega.

Veel eelmise nädala alguses oli Loone Villa meeskond silmitsi raske otsusega, et söögikoht tuleb juuli lõpus erinevate osapoolte eriarvamuste tõttu sulgeda. Kohila vallas Loone külas tegutseva ettevõtte eestvedaja Mait Maltsari sõnul ei suudetud sel hetkel maja omanikuga leida ühist keelt ostu-müügitehingu osas ning keerukas oli ka püsiva, täiskohaga klienditeenindaja leidmine.
Nädalavahetusel asjaolud aga muutusid. Loone Villa sotsiaalmeedia kanalis Facebook seisis rõõmusõnum, milles anti teada, et alates 7. augustist on nad klientidele taas avatud. Maltsari sõnul leiti nüüd kõiki osapooli rahuldav kokkuleppe. Maja nad ära ei osta, vaid jätkavad selle rentimisega. Meeskond, menüü ja lahtiolekuajad jäävad samaks. „Kahjuks olime sunnitud kolme osapoole vahelise arusaamatuse tõttu vahepeal suure segaduse tekitama ja sulgema. Vabandame siiralt oma suurepäraste klientide ees ja ootame teid taas maitsvate toitudega Loone Villas,“ on kirjas Facebooki teates.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare