16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
UudisedJaan Pehk ja Märt Avandi tõid Raplasse ajamasina kontserdi

Jaan Pehk ja Märt Avandi tõid Raplasse ajamasina kontserdi

Mia Cordelia Kitsing

Päikene paistab, ilm on ilus, pisut niiske ja klaasselge õhk, laule ja muinasjutte – käes on oodatud augustikuu.

Esmaspäeval, 14. augustil algasid Jaan Pehki ja Märt Avandi seiklused Raplas kontserdiga “Laule ja muinasjutte” kultuurikeskuses. Sinna olid leidnud tee paljud, toolidel istus igas vanuses inimesi. Saalis oli mõnus sume õhtuootus, inimesed võtsid aja, et tulla taas, nagu ennemuiste kokku, et laule ja lugusid kuulata ja kaasa elada.
Kõik muinasjutud oli kirjutanud Jaan Pehk ning Märt Avandi luges neid südamlikult publikule ette. Ka laulud, mida muinasjuttude vahele lauldi, olid lahendatud väga intrigeerivalt. Kontsert võis viia nii mõnegi suurema mehe oma südame soppideni.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare