24.4 C
Rapla
Kolmapäev, 24 juuli 2024
ValladMärjamaa valdMine Poti laadale! Käidud!

Mine Poti laadale! Käidud!

Tunnistan, et ma pole väga entusiastlik laatadel käija. Kohale saab küll mindud, aga toimuv tavaliselt eriti ei puuduta. Aga kui proovida seekord Poti laadal kulgeda avatud meelega? Oli jah teistmoodi. Palju toredam.

Poti laada avaral parkimisplatsil võttis vastu mõnus värskelt niidetud rohu lõhn. Autokatuste tagant paistsid pilvetupsulise taeva taustal müügitelkide katused. Tavapäraselt on müüjad paigutatud mitmesse ritta. Taimede pakkujaid tundus kahel pool „peatänavat“ olevat sel korral eriti ohtralt.
Müüjad hakkasid kohale tulema juba hommikul kella kuuest, laat avati kell 10. Päeva juhtisid lustakalt Jaan Kirss ja Priit Aimla, kes samades rollides varemgi üles astunud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare