11.1 C
Rapla
Pühapäev, 1 okt. 2023
SportPaul Kerese mälestusturniiri võit jäi Rapla maleklubisse

Paul Kerese mälestusturniiri võit jäi Rapla maleklubisse

Juba kolmandat aastat peeti Rapla Meluga samal ajal Paul Kerese mälestusturniir males. Kui kultuurikeskuse ümbruses käis laat ja melu, valitses siseruumides hoopis akadeemilisem õhkkond ja ajude ragistamine. 33. korda toimunud Paul Kerese mälestusturniiri võitis Tambet Siemer (Rapla maleklubi), kes teenis päeva jooksul viis võitu ja kaks viiki ehk kokku kuus punkti.

U18 vanuseklassis saavutas võidu Jegor Dzjuba (5 punkti), seenioridest Raivo Viidu (5) ja naistest Kai Naurits (3). Kokku osales seekord 35 mängijat. Turniiri peakorraldaja Olavi Pai ütles, et see oli igati korralik arv. Möödunud aastal oli osalejaid küll nelja võrra rohkem, ent siis olid külas maletajad Leedust. Ka tänavu oli lootust, et Leedust tuleb mängijaid, kuid seekord nad siiski ei osalenud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused