12.8 C
Rapla
Laupäev, 4 mai 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
13. augustil sai politsei teate, et Järvakandi alevis lõid kaks seni kindlaks tegemata meest 41-aastast meest, kes sai viga.

Rapla vald
12. augustil sai politsei teate, et Väljataguse külas sisenesid kaks meest eramusse ja võtsid sealt kaasa erinevaid asju. Politsei tabas mehed mõne aja pärast Väljataguse teelt. Kuna mehed muutusid agressiivseks, kasutas politsei nende suhtes sundi ja mehed viidi asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Lõke linnas
13. augustil kell 8.32 teavitati Häirekeskust, et Rapla linnas Viljandi maanteel tehakse lõket, mille suits häirib kaaskodanikke. Lõkke omanik ei olnud teadlik, et linnas lõket teha ei tohi, kuid kui päästjad sellele tähelepanu juhtisid, kustutas inimene lõkke kohe.

Äike süütas puu
13. augustil kell 12.51 said päästjad väljakutse Kehtna valla Laeste külla. Eelmisel nädalal tormiga maha kukkunud ja äikesega pihta saanud puu suitses ikka veel ning päästjad kutsuti selle põlengut lõpetama.

Turbapinnas põles
14. augustil kell 15.10 teatas mööduja, et Märjamaa vallas Sõmeru külas põleb turbapinnas ning puud, mis olid metsas risti-rästi maha kukkunud. Drooni vaatluslend näitas, et põleng toimus ringikujuliselt umbes poole hektari suurusel alal. Tõenäoliselt välgutabamusest süttinud turbapinnas põles umbes poole meetri sügavuselt koos puujuurtega. Päästjad kustutasid põlengut ning samal ajal saagisid kahe mootorsaega maha ohtlikke puid ja vabastasid pääsu tulekolleteni.
Tulekahju lokaliseeriti kell 16.53 ning likvideeriti kell 19.24. Et turbapinnases võivad tulekolded veel päevi hõõguda, teostasid päästjad põlenguala kontrolli ka 15. augusti hommikul, leideski taas kolm tulekollet, mis kohe kustutati.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare