3.3 C
Rapla
Pühapäev, 5 mai 2024
UudisedRaplamaa kauni kodu konkursi võttis kokku tänupiknik

Raplamaa kauni kodu konkursi võttis kokku tänupiknik

Inge Põlma

Raplamaa kauni kodu konkurss võeti kokku tänupiknikul sauna-aastasse sobivas paigas, Saunakülas Liia Mooritsa ja Raivo Rebase koduõuel. Nende kodu on ka üks kolmest, mille hindamiskomisjon esitas vabariigi presidendile tunnustamiseks.

Kaerepere külade piirkond, mis hõlmab ka Saunaküla, tunnistati laupäeval Eesti aasta külaks. Paar päeva varem, 17. augustil peeti Saunakülas Raplamaa kauni kodu konkursi tänupiknik.
Küla käänulistel teedel on lihtne õigest teeotsast seda märkamata mööda sõita ning seetõttu võttis külaliste kogunemine veidike aega. Kuni koguneti, lahutas külaliste meelt noor ja andekas lõõtsamängija Bert Laak. Suvesoojal pärastlõunal sai avaras ja sopilises aias ringi jalutada, selle kujundust imetleda ja omavahel juttu puhuda.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
22. aug. 2023 12:31

Palju õnne võitjatele ja nominentidele. Samas teen ettepaneku hakata välja andma Kaunima käki korraldajale ja esimeseks nominendiks oleks kahtlemata Rapla vallavalitsus eesotsas pildil ilutseva vallavanema Villardiga seoses linna tänavate kauni ja kauaaegse remondi eest.