16.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 sept. 2023
SportJoonas Riismaa: “Minu unistus on esindada Eestit olümpial.”

Joonas Riismaa: “Minu unistus on esindada Eestit olümpial.”

Siim Jõgis

Eesti korvpallikoondis langes kaotuse järel Poolale välja Pariisi olümpiamängude eelkvalifikatsiooniturniirilt.

Reedel, 18. augustil Gliwicies peetud mängus kaotas Eesti otsustavas matšis Poolale 93:83 ning unistus Pariisi olümpiale pääsemisest kustus. Koondise rivistuses tegi teiste seas kaasa ka Märjamaalt pärit korvpallur Joonas Riismaa (21), kes ütles, et koondisega olümpiamängudele pääsemine on üks tema unistustest. Riismaa ütles, et muidugi oli väljalangemine pettumus, kuid samas oli teada, et eelkvalifikatsiooniturniirilt pääsebki edasi ainult üks koondis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused