12.2 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kelmus

20. augustil sai politsei teate, et Raplamaal elav naine soovis taotleda tundmatu laenupakkuja käest laenu, misjärel saadeti naisele link, mille kaudu ta pidi ennast esmalt tuvastama ja sisestama oma PIN-koodid. Naine avastas hiljem, et tema kontolt on kadunud ligi 800 eurot.
Politsei- ja piirivalveamet

Politseiteated

Elektriposti all süttis pinnas

15. augustil kell 19.05 vajati päästjaid Kehtna vallas Kaerepere alevikus. Elektriposti alune oli umbes viie ruutmeetri ulatuses põlema süttinud. Päästjad kustutasid maastiku ning ohutuse tagamiseks kastsid üle ka kõrval asunud oksahunniku juhuks, kui mõni säde ka sinna sisse on pugenud.

Sõiduautod põlesid

17. augustil kell 15.14 kiirustasid päästjad Märjamaa valda Sõtke külla, kus oli põlema süttinud sõiduauto. Arvatavasti elektrisüsteemi rikkest põlema süttinud sõiduk põles täisleegis ning päästjad kustutasid selle kella 16ks. Autos olnud inimesed viga ei saanud ning jäid puksiiri ootama.
18. augustil kell 16.01 süttis Kehtna vallas Hiie külas rallirajal sõitu teinud auto. Tõenäoliselt ülekuumenemise tõttu süttinud autot asusid kohe ka kohalviibijad kustutama, keegi vigastada ei saanud. Päästjad likvideerisid põlengu lõplikult kell 16.26. Auto muutus põlengu tõttu sõidukõlbmatuks.
Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare