15.7 C
Rapla
Neljapäev, 28 sept. 2023
UudisedMuusikakooli uue hoone ehitus jõudis sarikapeoni

Muusikakooli uue hoone ehitus jõudis sarikapeoni

Rapla muusikakooli uue hoone ehitus jõudis neljapäeval, 24. augusti pärastlõunal sarikapeoni. Päeva kõige pidulikuma osa ehk katusele üles seatud pärja mahasaagimise eest hoolitsesid kooli direktor Rita Kikajon ja Rapla vallavanem Gert Villard.

Muusikakooli uus hoone kerkib Sauna tänavale, samasse paika, kus asub ka kooli praegune hoone. Ehitustööd edenevad jõudsalt – nurgakivi paigaldamisest 16. juunil jõuti sarikapeoni pisut rohkem kui kahe kuuga. Kui nurgakivi paigaldamisel oli näha, et seinad hakkavad juba kerkima, siis sarikapeo ajaks olid seinad püsti nii esimesel kui ka teisel korrusel.
Sarikapeo avasõnad lausus direktor Kikajon. Ta tänas nii Rapla vallavalitsust kui ehitajaid seni tehtud töö eest. Samuti ütles ta, et õpetajad juba ootavad uue muusikakooli valmimist ning on käinud suve jooksul aia taga vaatamas, kui kaugele ehitustööd jõudnud on. Siiamaani on ehitustööd kulgenud viperusteta ning Kikajon tunnistas, et on samuti käinud aia tagant piilumas, kuidas ehitus kulgeb. Majas sees oli ta neljapäeval alles teistkordselt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused