17.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
TVVideopodcast: Metsavana ennustab septembrisse suvist ilma

Videopodcast: Metsavana ennustab septembrisse suvist ilma

Koikse külas elav Arvo Saidla hüüdnimega Metsavana ennustab, et septembris tuleb kolme nädala jagu ilusat päikesepaistelist ilma. Küll aga ennustab ta ilusate päevade vahele ka ekstreemsusi. Neid tuleb eriti rohkelt ette just Peipsi järve juures. Seekordses Raplamaa Sõnumite podcasti osas ongi külas just Arvo Saidla ning lisaks eesootavale sügisele tuleb juttu hiljuti Eestit tabanud ekstreemsetest ilmanähtustest. Samuti jagab Saidla paari nippi kuidas ise loodusmärkide järgi ilma muutumist ennustada. Vestlust viib läbi Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare