7.7 C
Rapla
Teisipäev, 7 mai 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Märjamaa vald
25. augustil alustati kriminaalmenetlust sellest, et 23. augustil varastati Sipa külas koplist mära. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Uppumisohtu sattunu päästeti
22. augustil kell 16.12 helistasid pealtnägijad häirekeskusesse, sest Rapla linnas Vesiroosi tervisepargis oli meesterahvas vees hätta sattunud. Päästjad said inimese üsna veepiiri lähedalt kätte ning kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Soojak põles
25. augustil kella 6.01 ajal põles Kohila vallas Aespa külas soojak (4×6 m). Päästjad avasid tulekolletele ligipääsuks soojaku katust ning kustutasid tulekahju lõplikult kell 7.13.

Kartulikastide põletaja sai trahvi
26. augustil kell 12.21 teatati, et Kehtna vallas Ingliste külas põleb kartulikastide hunnik, kust tuli levis kõrrepõllule. Päästjad kustutasid tulekahju kell 13.22. Põllul aitas ettevõte kustutada mürgipritsi abil. Selgus, et alguses põletati lõkkes vanu kartulikaste, kust tuli levis suuremale kastihunnikule ja sealt 3,3 hektari ulatuses kõrrepõllule. Päästjad juhivad tähelepanu, et lõkketegija esmane ülesanne on tagada, et tuli ümbrusse ei leviks. Kinnistu omanikule määrati tuleohutusnõuete rikkumise eest rahaline karistus.

Rallitamisel süttis auto
27. augustil kella 12.04 ajal süttis Märjamaa vallas Maidla külas põllul rallitamisel sõiduauto Škoda. Põlengut püüti pulberkustutiga kustutada, kuid see ei õnnestunud. Tulekahjule panid piiri kohale kutsutud päästjad.

Tormiga kukkunud puud
28. augustil eemaldati Märjamaa vallas kaks tormi tõttu teele kukkunud puud Sõtke külas, üks puu Selja, Manni, Kasti ja Kivi-Vigala külas. Rapla vallas Purku külas kukkus puu elektriliinile ning tõmbas elektriposti viltu üle tee. Päästjad vabastasid elektriliini, saagisid puu ning märgistasid ohtliku posti päästelindiga, et see inimestele ja elektrikele nähtav oleks. Puu kukkus elektriliinile ka Uuskülas. Päästjad eemaldasid puu liinidelt ning vabastasid tee liiklemiseks. Kohila vallas Vilivere külas kukkus puu teele.

Auto sõitis kraavi
29. augustil kell 7.27 teavitati päästjaid, et Kehtna vallas Kastna külas on juhtunud liiklusavarii. Auto on sõitnud kraavi ning maandunud küljele, juht oli saanud ise autost välja. Päästjad eemaldasid autol akujuhtmed ning tagasid sõiduki ohutuse.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare