11.1 C
Rapla
Pühapäev, 1 okt. 2023
SportAvatud meistrivõistlustel triatlonis osales 39 sportlast

Avatud meistrivõistlustel triatlonis osales 39 sportlast

Laupäeva hommikul võtsid 39 vaprat sportlast ette teekonna Karitsa külla, kus toimusid Frank Kutteri Raplamaa avatud meistrivõistlused triatlonis. Raplamaalastest näitas parimat tulemust Martin Teetsov.
Mõõtu võeti mitmes arvestuses: mehed, naised, noored ja lapsed. Keskpäeval anti stardipauk põhidistantsile, kus osalesid nii naised kui ka mehed: ujumine 300 m, rattasõit 15 km ja jooks 4 km. Võistluskeskus asus Karitsa külas Karitsa järve ääres, kus oli ka ujumise distants. Rattarada kulges aga asfaltkattega Lau-Kaiu ja Keava-Hõreda teedel 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused