14.4 C
Rapla
Kolmapäev, 4 okt. 2023
ArvamusEesti riigile tekitatud kahju saab vaid leevendada peaministri kiire tagasiastumine

Eesti riigile tekitatud kahju saab vaid leevendada peaministri kiire tagasiastumine

Heiki Hepner,
Isamaa Raplamaa piirkonna esimees

On 11. mai 2022. aasta keskpäev. Laiaulatuslik sõda Ukrainas on kestnud kaks ja pool kuud. Peaminister Kaja Kallas on tulnud Riigikogu ette küsimustele vastama. Loomulikult oli küsimuste fookus sõjast tekitatud olukorral. Enne kui järjekord minu küsimustele vastamiseni jõuab, ütleb peaminister välja seisukoha, mis on mitte ainult asjakohane, vaid ka ainumõeldav.
Kaja Kallas: ”Loomulikult on küsimus ka kõikidele Eesti ettevõtjatele, kes toimetavad, mitte ainult see, kas nad lähevad sanktsiooni alla, vaid ka see, kuidas ettevõtete enda moraalne  kompass toimib, kas on mõistlik teatud tegevusi-teenuseid osutada või mitte. Me teame näiteks, et kas või Venemaal on terve rida ettevõtjaid, kes ei lähe sanktsiooni alla, aga tulenevalt sellest sõjast on nad võtnud selge moraalse seisukoha ja öelnud, et nemad  Venemaaga enam äri ei tee, on tõmmanud ise sellele kriipsu peale, sellepärast et see 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused