15.7 C
Rapla
Neljapäev, 28 sept. 2023
SportMarkus Kasepõld võitis Baltikumi meistrivõistluste etapi Lätis

Markus Kasepõld võitis Baltikumi meistrivõistluste etapi Lätis

Noor kardisõitja saavutas oma esimese etapivõidu Baltimaade meistrivõistluste etapil, mis peeti möödunud nädalavahetusel Riia lähistel Ropaži külas. Kohal olid Eesti, Läti ja Leedu kiireimad kardisõitjad ning Mini klassis tuli neist kõigist kiiremini finišisse Rapla kardiklubi sõitja Markus Kasepõld.

Kiireim piloot oli ta terve nädalavahetuse vältel, kuigi tihedat konkurentsi pakkusid talle nii Gustas Radavicius (Leedu) kui ka Nikita Ljubimov (Eesti, Talvar Racing). Just Radavicius oligi Kasepõllu järel teine, kaotades võitjale 0,751 sekundit. Kolmandaks tulnud Ljubimovil kogunes kaotust võitjale juba 1,249 sekundit. Neljandaks tuli selles arvestuses Märjamaalt pärit kardisportlane Kermo Müil (Talvar Racing). Tema kaotus Kasepõllule oli 2,224 sekundit.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused