20.5 C
Rapla
Laupäev, 4 mai 2024
SportRaplamaa JK teenis üliolulise võidu

Raplamaa JK teenis üliolulise võidu

Raplamaa JK sai üle mitme mänguvooru taas tunda võidurõõmu. Reede, 25. augusti õhtul alistati Rapla Kesklinna kooli staadionil Pärnu JK Poseidon veenvalt 4:0. Eriti magus oli see võit selle poolest, et viimati maitsti võidurõõmu 1. juunil, kui tulemusega 4:2 alistati Tallinna FC Flora U19.
Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna-lääne piirkonna turniiritabelis andis see võit juurde kolm punkti, mis suurendas Raplamaa JK edumaad tagumiste võistkondadega. Võib öelda, et kodumeeskond Raplamaa JK läks sellele kohtumisele vastu favoriidina, sest turniiritabelis edestati Pärnu JK Poseidonit kahe koha võrra. Väljakul kinnitas kodumeeskond oma favoriidistaatust. Juba esimese poolaja järel oldi eduseisus 3:0. Väravate autorid olid Oliver Andres (29. minut), Madis Nurmik (32. minut) ja vahetusest sekkunud Janar Loorents (37. minut). Teisel poolajal jätkus võitluslik mäng, mille käigus tegi 62. minutil Raplamaa poolelt veel skoori Martin Tilk.
Senisest kuueteistkümnest mängust on Raplamaa JK kogunud 4 võitu, 5 viiki ja 7 kaotust, mis annab kokku 17 punkti ning turniiritabelis 12. koha. Kokku mängib teise liiga lõuna-lääne piirkonnas 14 meeskonda. Tähelepanuväärne oli see kohtumine ka sellepoolest, et Raplamaa Sõnumite veebilehel sõnumid.ee toimus mängu otseülekanne. Samal veebilehel on see kohtumine ka järelvaadatav. Raplamaa JK järgmine kohtumine on laupäeval, 2. septembril võõrsil FC Kose vastu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare