24.9 C
Rapla
Teisipäev, 16 juuli 2024
TVVideopodcast: Kahe direktori mõtted enne õppeaasta algust

Videopodcast: Kahe direktori mõtted enne õppeaasta algust

Märjamaa Gümnaasiumi direktor Eero Kalberg ja Kohila Gümnaasiumi direktor Marko Kaljuveer on mõnes mõttes sarnases ja mõnes mõttes erinevas olukorras. Ühest küljest alustavad nad mõlemad õppeaastat uuel ametikohal, aga Kalberg on haridusmaastikul olnud tegev juba aastakümneid, kuid Kaljuveeri jaoks on see esimene kogemus direktorina. Raplamaa Sõnumid kutsus mõlemad mehed vestlema vahetult enne õppeaasta algust, 31. augusti hommikul. Juttu tuleb näiteks sellest kuidas spordireporterina tuntud Kaljuveer üldse Kohila Gümnaasiumi direktoriks sai. Samuti võtame vaatluse alla koolikiusamise ja õpetajate leidmise küsimused ning selle kuidas mõjutab tehisintellekti areng õpetajate tööd. Vestlust juhib ajakirjanik Siim Jõgis.

 

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare