24.9 C
Rapla
Teisipäev, 16 juuli 2024
ArvamusAga äkki võiks tehisintellekt meid klassiruumis hoopis aidata?

Aga äkki võiks tehisintellekt meid klassiruumis hoopis aidata?

Kooliaasta alguses pöörame suuremat tähelepanu haridusega seotule. Koolidel tuleb ühel ajal rinda pista erinevate väljakutsetega, alustades personali leidmisest kuni kiusamise ohjamise ja laste liikuma innustamiseni. Ja kõige selle kõrval tuleb koolidel hoida tempot ka tehnoloogia edusammudega, eriti tehisintellekti arenemisega.
Kahtlemata paneb tehis­intellekt koolid keerulisse olukorda. Nii mõnegi kodutöö aitab tehisintellekt suurema vaevata ära teha, ilma et õpilane üleliia palju sellesse süvenema peaks. Kuidas areneb nii meie võime argumenteerida ja arutleda? Kuidas üldse leida motivatsiooni probleemidele oma peaga lahendusi leida, kui lühike käsklus genereerib vajaliku mõttekäigu loetud minutitega? See on kahtlemata keeruline väljakutse koolidele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare