14.4 C
Rapla
Reede, 22 sept. 2023
SportAvis Utilitas Rapla sai uueks hooajaks koosseisu paika

Avis Utilitas Rapla sai uueks hooajaks koosseisu paika

Paf Eesti-Läti korvpalliliiga uue hooaja algus ei ole enam kaugel ning Avis Utilitas Rapla sai paika võistkonna koosseisu. Sealt leiab nii mitmeid tuttavaid kui ka uusi nägusid, kuid samuti lahkus koosseisust mitu mängijat.

Algaval hooajal ei näe Rap­la särki kandmas selliseid mehi nagu Sven Kaldre, Indrek Sunelik ja Kaarel Välb. Küll aga on koosseisus tagasi juba kümne aasta eest Raplas mänginud ja pikaaegne siinsete fännide lemmik Martin Paasoja, kes mängis vahepeal ühe hooaja Islandil. Eelmise hooaja koosseisust on kindlasti pealtvaatajatele tuttavad ning jätkavad Raplas Markus Ruubel, Rait-Riivo Laane, Marek Ruut ja Tormi Niits.
Võrreldes eelmise hooajaga jätkab ka mõni välismaalane, sest meeskonnaga on taasliitunud Bosnia ja Hertsegoviinast pärit keskmängija Obrad Tomic. Kokku on meeskonnas viis välismaalast, lisaks Tomicile ukrainlane Volodymyr Shevchenko (kes mängis eelmisel hooajal Rakvere Tarvases) ja ameeriklased Eric Hunter, Niko Gosnell ja Raylon Tevon Howard. Veel kuuluvad meeskonda noormängijad Jan-Märten Ratas ja Karmo Kilk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused