13.8 C
Rapla
Teisipäev, 3 okt. 2023
SportRaplamaa JK võitis teise mängu järjest

Raplamaa JK võitis teise mängu järjest

Raplamaa JK mängib praegu parimat jalgpalli, mida sel hooajal näidatud on. Hiljutises teise liiga lõuna-lääne piirkonna mängus alistati FC Kose 5:2 ning see oli Raplamaa esindusmeeskonna jaoks teine järjestikune võit.

Kahe viimase mängu peale on Raplamaa ise löönud üheksa väravat ning lasknud endale lüüa kõigest kaks. Järjestikused võidud kergitasid Raplamaa turniiritabelis üheksandale kohale.
17. vooru kohtumine FC Kose vastu leidis aset laupäeval, 2. septembril Oru põhikooli staadionil. Tingimused mänguks olid keerulised, sest väljak ei olnud kõige paremas korras ning olukorra muutsid veel raskemaks vihm ja tuul. Ometi suutis Raplamaa JK oma paremuse maksma panna ning kirjutas tabelisse teise järjestikuse võidu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused