15 C
Rapla
Neljapäev, 21 sept. 2023
SportSlackline’i maailmameister andis Vesiroosi koolis kehalise kasvatuse tunni

Slackline’i maailmameister andis Vesiroosi koolis kehalise kasvatuse tunni

Tasakaaluliini (inglise keeles slackline) maailmameister ja kahe maailmarekordi omanik Tauri Vahesaar andis Rapla Vesiroosi koolis tasakaaluliini tutvustava kehalise kasvatuse tunni. Vesiroosi kooli õuel on juba olemas kolm statsionaarset tasakaaluliini ning tunni tarbeks toodi neid sinna juurdegi.

Kolmapäeva, 6. septembri lõuna ajal peetud tunnist võtsid osa kolmanda ja kaheksanda klassi õpilased.
Tasakaaluliin on hea vahend, et harjutada tasakaalu. Vesiroosi kooli kehalise kasvatuse õpetajad ütlesid, et varasemate tundide ajal on seda kasutatud harva, kuid populaarsed on need laste seas pärast tunde ja vahetundides.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused