24.4 C
Rapla
Kolmapäev, 24 juuli 2024
UudisedKehtnas selgusid maakonna meistrid pritsuspordis

Kehtnas selgusid maakonna meistrid pritsuspordis

Pühapäevane vanavanemate päev möödus paljudel Raplamaa inimestel pisut teistmoodi, sportlikumas võtmes. Kehtna tuletõrjestaadion täitus päästeautodega, sest välja selgitati maakonna meistrid pritsuspordis.

On tavapärane, et maakonna meistrivõistlused tuletõrje­spordis toimuvad just Kehtnas. Algse plaani kohaselt pidid võistkonnad omavahel mõõtu võtma laupäeval, aga ootamatult tuli sel päeval hoopis mulda sängitada Kehtna komando pikaaegne pealik Enno Grünling. Võistlus lükati pühapäevale ning Enno auks võtsid kõik kohaletulnud vaikusehetke austavaks leinaseisakuks.
Tuletõrjespordi meistrivõistlustele autohargnemises olid oodatud nii naiste, meeste kui ka noorte võistkonnad. Osalevad komandod võisid välja panna ka mitu tiimi, kus üks liige võis korduda. Kõige uhkema esindusega oli sel korral väljas Laukna, kus võistlesid naised, mehed ja noored. Viimaste arvestuses olid nad sealjuures ainukesed.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare