13.8 C
Rapla
Teisipäev, 3 okt. 2023
UudisedSeptember on raamatukogus Alice’i võlumaailma kuu

September on raamatukogus Alice’i võlumaailma kuu

Rapla keskraamatukogu saalis näeb Made Balbati Alice’i lugude illustratsioone ning fuajees on väljapanek toodetest (kleidid, särgid, kotid, tassid, ehted, postkaardid, magnetid), mida samuti kaunistavad „Alice Imedemaal” illustratsioonid.

Lewis Carrolli legendaarsed tegelased Irvik Kass, Kuninganna, Unihiir, Kübarsepp, Märtsijänes ja muidugi Alice on lugejaid raamatus “Alice Imedemaal” rõõmustanud juba aastast 1865. Paar aastat tagasi lisandus eesti keeles ilmunud Alice’i lugudele Kehtnas elava kunstniku Made Balbati illustreeritud versioon. Näituse “Alice Imedemaal” avamine 7. septembril oli raamatukogu saali kokku toonud tavapärasest rohkem rahvast. Igaüks sai Balbati loomingu kaudu Alice’i võlumaailma sukelduda ja samas kuulda, kuidas need pildid valmisid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused